Formidling af ekspertise og markedskendskab


Ekspertise og markedskendskab er afgørende.

Køb og salg af skove er en stor og ofte langsigtet beslutning, hvor både følelser og økonomi spiller en stor rolle i beslutningsprocessen.

Især handel med skove i udlandet kræver stor erfaring og indsigt i de lokale muligheder, forstå de mekanismer der trigger markederne og at kende og forstå både de skrevne og de uskrevne regler.

Det at være investor i udlandet er svært og erfaringerne har vist, at mange begår de samme fejl og har de samme udfordringer, når de investerer. Med den rette sparring kan man undgå de mest hyppige forhindringer og udfordringer.

Med mere end 20 års erfaring som landbrugsmæglere i Polen, Litauen, Letland og Estland har vi opbygget et stort og alsidigt netværk, som vi udnytter til at identificere de bedste opkøbsmuligheder og til at sikre at investorerne hjælpes igennem den komplekse proces det er at finde og erhverve den rette ejendom for ham.

Vi tilbyder professionel sparring og netværk, som skal sikre at du får de bedste betingelser for at etablere og udvikle din forretning.

Vi ser det som vores fornemste opgave at informere både sælger og køber grundigt, så begge parter får det bedst mulige beslutningsgrundlag. Vi er ikke til hurtige handler, hvor den ene part bagefter står tilbage i en uheldig situation. En transaktion må være grundigt overvejet og forberedt for at blive en succes. Vi har kun nået vore mål, hvis både køber og sælger er tilfredse efter en handel.

Med vores mangeårige erfaring med handel med ejendomme i Mellem- og Østeuropa, har vi oparbejdet en faglig og markedsmæssig indsigt, der gør os i stand til at rådgive dig seriøst og professionelt - uanset om du vil købe, sælge eller have en uforpligtende salgsvurdering af din ejendom.


Skove til salg:

Her finder du et udvalg af skove til salg  , men kontakt os, hvis du selv har konkrete ønsker.

  Tilbage